Reservations

Reservation Enquiries

De ideale uitvalsbasis voor de city tripper

Er zijn wel een honderdtal redenen waarom Eindhoven een city trip waard is! Hieronder een kort overzicht van onze highlights.

Van Abbemuseum

Het Van Abbemuseum, een van de eerste openbare musea voor hedendaagse kunst in Europa, toont ongeveer 2.700 werken van enkele van ’s werelds meest erkende kunstenaars, zoals Picasso en Chagall.

DAF Museum

Verken de geschiedenis van DAF, een vrachtwagenfabrikant die in 1928 in Eindhoven van start ging. Eet een hapje in het museumcafé en vertrek met een souvenir uit de cadeauwinkel.

Het Van Gogh - Roosegaarde fietspad

Het Van Gogh – Roosegaarde fietspad laat u kennis maken met de Brabantse landschappen die Vincent van Gogh zo in zijn hart sloot. Het Brabantse leven en landschap vormen de basis van vele werken van Van Gogh. Hij werd er geboren en groeide er op, haalde hier inspiratie vandaan en maakte hier zijn eerste schetsen.

 

Photo credits: VisitBrabant (The Red Yarn)

Strijp-S

Strijp-S is het vroegere industriegebied van Philips. Philips die de stad Eindhoven, Eindhoven heeft gemaakt. Inmiddels is dit gebied, bestaande uit verschillende voormalig fabrieksgebouwen, een hub geworden voor creatievelingen en nieuw talent. Een plek waar ook unieke winkels, markten en eetgelegenheden zijn. Een plek die je absoluut niet mag overslaan bij een bezoek aan deze stad!

High Tech Campus Eindhoven

De welbekende High Tech Campus van Eindhoven. Een educatief centrum van wereldklasse. Hier verkennen studenten, onderzoekers en ondernemers problemen en oplossingen op wereldschaal.

De Effenaar

Effenaar, van oudsher een gerenoveerde linnenfabriek, waar nu enkele van de grootste concerten en muziekfeesten in de omgeving worden georganiseerd.

Efteling

Wie kent het niet? De Efteling is het grootste pretpark van ons land en heeft het allemaal. Van een sprookjesbos voor de kleintjes, snelle achtbanen voor de dare devils en prachtige overdekte attracties voor de fantasierijke mensen onder ons.

Photo credits: VisitBrabant