Reservations

Reservation Enquiries

3 GRATIS VOORDELEN VOOR GROTE VERGARDERINGEN

BOOK. IT. EASY. JE IDEALE VERGADERING IN SLECHTS EEN PAAR KLIKKEN

Eindhoven is altijd al een stad van zaken geweest. En daar is het bij Park Plaza Eindhoven dan ook helemaal naar gemaakt. Met vier flexibel inzetbare vergaderruimten, waaronder ook een boardroom, voor groepen tot 75 personen is dit bij uitstek de ideale basis voor een kleinschalige bijeenkomst. Seminars, workshops, trainingen, brainstormsessies en conferenties. De E!lite Lounge biedt tevens de mogelijkheid voor informele bijeenkomsten zoals een borrel. Bij Park Plaza Eindhoven kan het allemaal.

Tevens is het hotel eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Het hotel is gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van Eindhoven Centraal Station en biedt daarnaast ook voldoende parkeergelegenheid.

Even in het kort:

 • Gelegen nabij het Centraal Station van Eindhoven
 • Het hotel biedt tevens een eigen parkeergelegenheid
 • Vier volledig uitgeruste vergaderruimtes met daglicht
 • Faciliteiten bestaan uit o.a. 24-uurs fitnessruimte, een bar, restaurants, binnenzwembad en twee sauna’s
 • Digitale services om de ervaring te verbeteren en ondersteunen
 • Catering opties kunnen op maat  worden gemaakt
 • Ervaren Event Planner

+31 (0) 202 626 873| [email protected]

BOOK. IT. EASY.

Je ideale vergadering in slechts een paar klikken. Boek je volgende meeting of event eenvoudig online.

 • Real time availability, flexible packages
 • 360° virtual tours*, no need to visit
 • Simple, safe payment, and instant confirmation
 • Best available rate guaranteed, transparent pricing
 • Earn Radisson Rewards points
 • Every meeting 100% carbon neutral

 

* Available only at select properties 

The Living Room

Ontdek onze nieuwe evenementenruimte!

Er zijn honderden redenen waarom Eindhoven de moeite waard is voor een stedentrip, en The Livingroom is een extraatje! Slechts een steenworp ver van het centraal station en de High Tech Campus, ondek je een gloednieuwe ruimte klaar om jouw prive-of zakelijke borrels, productlancering of vieringen voor maximaal 100 personen te verwelkomen!

The Living Room heeft alles wat je nodig hebt en nog veel meer, met een privebar, tv-schermen, voetbal- en biljarttafels om van alle bijeenkomst een geweldig moment te maken! Sluit je aan voor onvergetelijke momenten, en laat ons je helpen bij het plannen van jouw perfecte viering.

Het is de moeite waard om vooruit te plannen

Geef uw vergaderingen en evenementen in 2024 een boost: ontgrendel besparingen en verdien bonuspunten

Profiteer van besparingen! Met ons dagarrangement komt 1 op de 20 deelnemers gratis! Geldig voor alle nieuwe vergaderingen en evenementen die vóór 31 maart 2024 worden geboekt met een bevestiging dat ze vóór 31 december 2024 zullen plaatsvinden.

Verdien nog meer met Radisson Rewards. Houd uw evenement vóór 31 mei 2024 en profiteer van:

 1. Voor boekingen gemaakt via ons online platform voor directe boeking Book It Easy, verdient u DRIEVOUDIGE PUNTEN per evenement. Bovendien krijgt u de VIP-status als u drie of meer evenementen boekt binnen de in aanmerking komende boekingsperiode.
 2. Geniet van 10.000 bonuspunten voor evenementen die via andere kanalen dan Book It Easy zijn geboekt. Er geldt een minimale evenementswaarde van USD 1000. Registratie vereist.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Park Plaza Eindhoven

Park Plaza Eindhoven is een hotel gericht op de zakenreiziger. Behalve vergader- en eventfaciliteiten biedt het hotel een lounge, een fitness, een spa met binnenzwembad, parkeergelegenheid en ruime kamers voorzien van goede Wi-Fi, een Flatscreen TV en een groot bureau. Fijn voor meerdaagse evenementen of voor de reiziger die van ver moet komen.

Een sportgoedgekeurde accommodatie

Begin de reizen van je team met een overwinning door te verblijven in Park Plaza Eindhoven, een van onze door sport goedgekeurde hotels! Stap binnen in comfort en ontspanning, terwijl we aan jouw behoeften werken, waaronder: catering voor de dieetbehoeften van jouw team, prive-eetruimtes en ontbijtopties voor het team. Ons vooruitstrevende personeel zal helpen om je team in een wedstrijdklaar denkbeeld te brengen.

Waarom Park Plaza Eindhoven

Ideaal voor kleine groepen en partijen

4 vergaderzalen voor maximaal 75 personen

De E!lite Lounge voor informele bijeenkomsten

Ruime hotelkamers gericht op de zakelijke gast

Groot binnenzwembad voor ontspanning

Eenvoudig te bereiken (Eindhoven Centraal op 10 min. loopafstand)

Natuurlijk daglicht

Digitale services in het hele hotel

Een eenvoudig alles in één pakket

Een breed scala aan breakout-ruimtes

Ervaren Event Planners

Comfortabele vergaderzaal in gewenste opstelling met uitstekende mogelijkheden voor branding

Automatische en wereldwijde CO2-compensatie

Radisson Hotel Group compenseert automatisch de koolstofvoetafdruk van elke vergadering en elk evenement in een van onze hotels wereldwijd, zonder kosten voor u. In samenwerking met First Climate, een van de grootste organisaties ter wereld voor CO2-compensatie, en via projecten die helpen emissies te verminderen en een positieve sociale impact hebben, streeft Radisson Meetings naar de beste aanpak voor milieubeheer.