Reservations

Reservation Enquiries

Fitness & Fun

Of u nu voor uw plezier of voor zaken de stad Eindhoven bezoekt, we houden allemaal wel eens van een beetje ontspanning. Park Plaza Eindhoven is één van de weinige hotels in Eindhoven met een groot binnenzwembad, een fitnesscentrum en twee sauna’s. Deze zijn allemaal gratis voor hotelgasten. Ideaal voor een frisse start van de dag of voor een perfecte afsluiting na een drukke dag.

The Living Room

Ontdek onze sociale ruimte The Living Room.

Stap binnen in onze levendige sociale ruimte The Living Room. Neem deel aan vriendschappelijke wedstrijden airhockey, pool en tafeltennis, omringd door een vintage sportdecor. Het is de perfecte mix van design en games die een sfeer creëren waar je verbinding kunt maken, kunt ontspannen en nieuwe herinneringen kunt creëren met vrienden, familie of collega’s!

Particuliere huur van de ruimte is mogelijk, neem contact met ons op voor meer informatie:
+31 (0)202 626 873
[email protected]

Zwembad

Neem een duik in ons verwarmende binnenzwembad. Het is beschikbaar voor alle hotelgasten en biedt een ontspannende omgeving voor een verfrissende duik. Geniet van een ontspannen uitje op slechts een steenworp afstand van je kamer.

Openingstijden:

  • Maandag – vrijdag: 06:00 – 15:00 & 18:00 – 23:00
  • Zaterdag & zondag: 07:00 – 23:00

Sauna

Ontspan en verwen jezelf in een van onze 2 sauna’s. Stap binnen en laat de rustgrevende warmte je zorgen wegnemen, zodat je, je ontspannen en verfrist voelt.

Openingstijden:

  • Open daily 07:00 – 23:00

Fitness & Wellness Studio

Werk aan je conditie bij Park Plaza Eindhoven. Alle hotelgasten hebben gratis toegang to onze fitnessruimte, die is uitgerust met cardio-, weerstands- en spiertrainingstoestellen. Het heeft alles wat je nodig hebt om lekker te zweten en fit te blijven tijdens je verblijf.

Openingstijden:

  • Open daily 24/7

Fietsverhuur

Voor extra plezier en stadsverkenning kunt u fietsen huren bij de receptie. Zowel stadsfiets als E-bike zijn beschikbaar.

  • Fietsen zijn beschikbaar voor € 14 per 4 uur of € 18 per 24 uur
  • E-Bikes zijn beschikbaar voor € 29,50 per 24 uur