Reservations

Reservation Enquiries

Fitness & Fun

Of je nu de stad Eindhoven bezoekt voor plezier of zaken, we houden allemaal van wat ontspanning zo nu en dan. Park Plaza Eindhoven is een van de weinige hotels in Eindhoven die een groot binnenzwembad, een fitnesscentrum en twee sauna’s biedt. Deze zijn allemaal gratis voor hotelgasten. Ideaal voor een frisse start van de dag of een perfecte afsluiting na een drukke dag.

Fitness

Werk aan je conditie bij Park Plaza Eindhoven. Alle hotelgasten hebben gratis toegang to onze fitnessruimte, die is uitgerust met cardio-, weerstands- en spiertrainingstoestellen. Het heeft alles wat je nodig hebt om lekker te zweten en fit te blijven tijdens je verblijf.

Openingstijden:

  • De gym is momenteel gesloten vanwege renovatiewerkzaamheden

Zwembad

Houd er rekening mee dat het zwembad tussen 9 en 13 februari gesloten is. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken. In plaats daarvan bent u van harte welkom om te genieten van onze nieuwe sociale ruimte – The Living Room – met pooltafels, voetbal en meer om u te vermaken!

Neem een duik in ons verwarmende binnenzwembad. Het is beschikbaar voor alle hotelgasten en biedt een ontspannende omgeving voor een verfrissende duik. Geniet van een ontspannen uitje op slechts een steenworp afstand van je kamer.

Openingstijden:

  • Maandag – Vrijdag: 06:00 – 15:00 & 18:00 – 23:00
  • Zaterdag & Zondag: 07:00 – 23:00

Houd er rekening mee dat het zwembad tussen 15 en 31 januari gesloten is voor renovatie.

Sauna

Ontspan en verwen jezelf in een van onze 2 sauna’s. Stap binnen en laat de rustgrevende warmte je zorgen wegnemen, zodat je, je ontspannen en verfrist voelt.

Openingstijden:

  • Maandag – Zondag: 07:00 – 23:00

Houd er rekening mee dat de sauna tussen 15 en 31 januari gesloten.

The Living Room

Ontdek onze sociale ruimte The Living Room.

Stap binnen in onze levendige sociale ruimte The Living Room. Neem deel aan vriendschappelijke wedstrijden airhockey, pool en tafeltennis, omringd door een vintage sportdecor. Het is de perfecte mix van design en games die een sfeer creëren waar je verbinding kunt maken, kunt ontspannen en nieuwe herinneringen kunt creëren met vrienden, familie of collega’s!

Particuliere huur van de ruimte is mogelijk, neem contact met ons op voor meer informatie:
+31 (0)202 626 873
[email protected]