Reservations

Reservation Enquiries

RESTAURANT & BAR

Geniet van een diner bij Restaurant Momoyama Teppanyaki & Seafood of bestel eten & drinken om te nuttigen in de E!lite Lounge of op de kamer. Bovendien heeft het Park Plaza team ook een mooi lijstje met aanraders beschikbaar als het gaat om horecagelegenheden in de nabije omgeving. Een ontbijtbuffet wordt geserveerd in het ontbijtrestaurant.

Restaurant Momoyama Teppanyaki & Seafood

Dagelijks open van 18:00 - 22:00 uur.

U bent van harte welkom om plaats te nemen bij Restaurant Momoyama Teppanyaki & Seafood en te zien hoe de chef-kok de beste Japanse specialiteiten à la minute voor uw ogen bereidt. De traditionele Teppanyaki-ervaring combineert een ontspannen en gezellige sfeer met smaakvolle smaken op de grill. Voor gasten die de voorkeur geven aan à la carte biedt Momoyama ook een uitgebreid assortiment aan Sushi & Seafood specialiteiten.

E!lite Lounge

Dagelijks geopend en de perfecte plek om te borrelen met collega’s of snacks te delen met vrienden. Bestel een vakkundig gemixte cocktail in de bar of neem plaats bij de gezellige open haard om bij te komen van sightseeing in Eindhoven. De E!lite Lounge biedt uiteraard ook gratis wifi, schroom dus niet uw laptop mee te brengen en uw zakelijke projecten af te ronden in de chique ambiance van het restaurant.