Reservations

Reservation Enquiries

RESTAURANT & BAR

Of je nu op zoek bent naar een interactieve teppanyaki-ervaring of heerlijke sushi, we hebben voor ieder wat wils. Onze Lobby Bar E!lite Lounge, is de perfecte plek voor een relaxte avond met cocktails en hapjes.

Restaurant Momoyama Teppanyaki & Seafood

Woensdag - Zondag geopend van 17.00 - 22.00 uur

Je bent van harte welkom om plaats te nemen bij Restaurant Momoyama Teppanyaki & Seafood en te zien hoe de chef-kok de beste Japanse specialiteiten à la minute voor uw ogen bereidt. De traditionele Teppanyaki-ervaring combineert een ontspannen en gezellige sfeer met smaakvolle smaken op de grill. Voor gasten die de voorkeur geven aan à la carte biedt Momoyama ook een uitgebreid assortiment aan Sushi & Seafood specialiteiten.

Restaurant Arigato

Maandag - Donderdag 15.30 – 22.30 Vrijdagt - Zondag 15.30 – 00.00 uur

Breng de avond door bij Arigato en geniet van een Asian-Fusion concept dat de Japanse, Thaise en Chinese keuken viert. Onze tip? Probeer zeker de sushi op het menu!
Momoyama & Arigato zijn beide in het hotel gevestigd, maar worden onafhankelijk geëxploiteerd.

E!lite Lounge

Dagelijks geopend en de perfecte plek om te borrelen met collega’s of snacks te delen met vrienden. Bestel een vakkundig gemixte cocktail in de bar of neem plaats bij de gezellige open haard om bij te komen van sightseeing in Eindhoven. De E!lite Lounge biedt uiteraard ook gratis wifi, schroom dus niet uw laptop mee te brengen en uw zakelijke projecten af te ronden in de chique ambiance van het restaurant.